Soalan Lazim Mengenai Pinjaman Tidak Bercagar/Pinjaman Wang Segera tanpa Dokumen

Berapakah jumlah dan masa yang diperlukan untuk mendapatkan pinjam wang tanpa dokumen?

Memohon pinjaman wang segera tanpa dokumen adalah percuma. Walau bagaimanapun, kadar faedah untuk pinjaman segera tanpa dokumen boleh menjadi lebih tinggi dan anda perlu berfikir sama ada anda boleh membayarnya semula pada masa akan datang atau tidak. Walau bagaimanapun, tidak seperti pinjaman perniagaan, pinjaman wang segera tanpa dokumen boleh didapati dengan mudah dalam masa satu hari sekiranya semua urusan berkaitan dengan permohonan pinjaman segera anda benar-benar lancar.

Bagaimana untuk mendapatkan pinjaman peribadi dengan kredit yang teruk?

Pada masa kini terdapat banyak pilihan bagi individu yang mempunyai kredit yang lemah. Syarikat pinjaman wang berlesen yang menawarkan perkhidmatan terhadap pelbagai organisasi akan mempertimbangkan setiap kes secara berasingan dan akan memberikan anda pinjaman tanpa cagaran yang boleh membantu menyelesaikan masalah anda. Walaubagaimanapun, anda boleh jika anda menginginkan pinjaman untuk kredit yang teruk maka EasyLoan88 adalah pemberi pinjaman wang berlesen yang boleh membantu anda.

Apakah keperluan minimum untuk mendapatkan pinjaman tanpa cagaran?

Anda perlu memenuhi keperluan berikut untuk mendapatkan kelulusan bagi permohonan pinjaman wang segera tanpa dokumen seperti slip gaji:

  • Anda tidak boleh berumur kurang dari 18 tahun
  • Anda harus mempunyai pekerjaan atau sumber pendapatan yang sah
  • Perlu mempunyai nombor telefon yang sah
  • Perlu mempunyai akaun yang telah dibuka dan disemak

Apakah FICO yang saya perlukan?

Pengalaman mendedahkan kepada kami bahawa jumlah skor kredit terbaik adalah sekitar 660 dan pakar pinjaman biasa agak teragak-agak untuk mengambil risiko dengan peminjam yang mempunyai skor yang lebih rendah. Walau bagaimanapun, pemberi pinjaman wang secara dalam talian akan mempertimbangkan setiap kes secara berasingan dan jika risikonya rendah atau penarafan FICO anda kurang maka mereka boleh menyokong pinjaman individu yang tidak bercagar untuk kredit teruk tetapi pada kadar faedah yang lebih tinggi. Jadi sama ada anda mahukan pinjaman wang tanpa slip gaji dan dokumen di Malaysia, anda boleh menghubungi pemberi pinjaman berlesen dalam talian seperti EasyLoan88 untuk memenuhi keperluan anda.

Berapa lamakah saya boleh mendapatkan wang?

Kebanyakan peminjam akan meminjamkan wang dalam masa beberapa minit sahaja. Walau bagaimanapun, keputusan itu mungkin sedikit tertangguh apabila kami memerlukan maklumat tambahan daripada anda. Seorang peminjam boleh juga menolak permohonan tersebut jika terdapat sebarang perubahan penting dalam situasi atau kebolehpercayaan yang berkaitan dengan wang anda atau atas alasan yang lain seperti yang tertakluk di dalam undang-undang.

Bolehkah kita mengubah tempoh pembayaran pinjaman peribadi?

Tidak boleh. Tarikh akhir bayaran ansuran anda akan ditetapkan pada masa anda menerima pinjaman kredit yang teruk itu dan akan menjadi tarikh yang sama setiap bulan semasa tempoh pembayaran balik pinjaman. Anda tidak akan dapat menukar tarikh pembayaran ansuran.

Apakah caj bayaran yang dikenakan berkaitan dengan Pinjaman Kredit Teruk?

Untuk pinjaman kredit yang teruk, tiada caj bayaran permohonan atau permulaan perbelanjaan. Juga, sering kali tidak ada prapembayaran sekiranya anda memilih untuk membayar pinjaman tanpa slip gaji dengan faedah lebih awal dari tempoh yang telah dijadualkan. Kebanyakan peminjam wang dalam talian mengenakan caj jika pembayaran ansuran terlewat atau sekiranya peminjam tidak mempunyai aset yang mencukupi untuk membuat bayaran ansuran yang dijadualkan secara tetap sepenuhnya.